Kirjoittaja Aihe: Tietokoneen pikkuviilaus  (Luettu 1805 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Jazzbunny

Tietokoneen pikkuviilaus
« : perjantai 16 Lokakuu - 2009 - 07:17 »
Tänne voi lyödä jotain elämää helpottavia vinkkejä tietokoneen käyttöön. Aloitan homman näytönsäästäjällä:

Ainut oikea näytönsäästäjä on electric sheep

electricsheep-sample
Se käyttää taikuutta ja bit-torrenttia luodakseen ruudulle tietokoneiden luoman kollektiivisen unen.

Sit olis tietysti kiva saada toi päälle + salasanakysely aina kun poistuu koneelta eikä vasta 10-20 min sen jälkeen. Siihen löytyy parikin vaihtoehtoa.
i) Käytä kännykkäsi bluetooth ominaisuutta, eli kun känny on taskussa ja kävelet kantoalueen ulkopuolelle niin tietokone lyö herutussivut piiloon ja näytönsäästäjän pyörimään. Ohjeet Linuxille ja Windowsille

ii) Käytä tietokoneesi kajareita ja mikrofoonia kaikuluotaimena, tähän tapaan:

Yllättävää kyllä tietokoneen kajarit ja mikrofooni pystyvät yleensä keskustelemaan ultraäänellä eli mitään korvin kuultavaa ei tarvita.
Linux ja Windows versiot löytyvät hullun tohtorin kotisivuilta.

Molemmissa on vielä lisäksi se boonus että jos katsoo jotain flash videota tms niin se ruutu ei mene näytönsäästäjän puolelle vaikka et vähään aikaan koskekaan hiireen & näppikseen.

[edit] Saman lopputuloksen sais varmaan aikaan myös webkameralla, mutta mulla ei ole sellasta niin en lähde neuvomaan miten sen kanssa pitää toimia.
« Viimeksi muokattu: perjantai 16 Lokakuu - 2009 - 07:28 kirjoittanut Jazzbunny »

Jazzbunny

Vs: Tietokoneen pikkuviilaus
« Vastaus #1 : lauantai 24 Lokakuu - 2009 - 00:14 »
Ei tarvii säätää mitää, siinä vaan kestää aikansa että se pääsee mukaan kuvioihin. Annat sen pyöriä vaikka yön yli tai parin niin se on jo aika hyvällä mallilla sen jälkeen.

Idea tosson se että toi sun tietokone laskee jotain tollasta kuviota, ja samoin tekee muut tietokoneet, sit ne vaihtelee noita keskenään ja sopii et tehdään muunnoksia näistä ja näistä. Eli periaatteessa toi on tollanen kollektiivinen tietokoneiden uni, vähän niinkun nimikin kertoo.

Jazzbunny

Vs: Tietokoneen pikkuviilaus
« Vastaus #2 : lauantai 24 Lokakuu - 2009 - 00:32 »
Joo se on alkukankeutta kans idea noissa on et noi koneet keksii noita "lampaita" mitkä on niitä pääjuttuja ja sit niihin väleihin tulee pehmeät siirtymät. Se et toi rupee futaamaan kunnolla kestää tosiaan aikansa.

Toi nimi tulee muuten Philip K. Dickin kirjasta: Do Androids Dream of Electric Sheep? josta tehtiin leffa nimeltä Blade Runner. Muita sen kirjojen pohjilta tehtyjä leffoja on Scanner Darkly ja Minority Report.
« Viimeksi muokattu: lauantai 24 Lokakuu - 2009 - 00:39 kirjoittanut Jazzbunny »

Jazzbunny

Vs: Tietokoneen pikkuviilaus
« Vastaus #3 : lauantai 24 Lokakuu - 2009 - 02:14 »
Blade Runner ei ehkä putoa nuorella iällä kovin syvälle, mutta siitä kannattaa katsoa tämä final cut versio varmaankin. Jos ei se sittenkään toimi niin ehkä parin vuoden päästä. Kannattaa pistää elokuva korvan taakse, tuo on kestänyt ajan hammasta pari vuosikymmentä joten kyllä sinäkin kerkeät siitä nauttimaan jahka aika on otollinen.

Tags: