Kirjoittaja Aihe: teknisiä ongelmia  (Luettu 62168 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Ramo

Vs: teknisiä ongelmia
« Vastaus #25 : tiistai 06 Marraskuu - 2007 - 13:15 »
miten saisin tibian toimiin kunnolla? Mul on vista ja siihen tulee vähän väliä semmonen ohjelma ei vastaa lukemaan siihen palkkiin ja sit se tilttaa.. :confused:

Poissa Muppet

  • Animal
  • *
  • Viestejä: 2 387
Vs: teknisiä ongelmia
« Vastaus #26 : tiistai 06 Marraskuu - 2007 - 13:24 »
Instaat XP:n tai Linuxin :)
Chuck Norris ei lue kirjoja. Hän tietää jo kaiken

Poissa jannemies

  • Addiktio vaivaa
  • *
  • Viestejä: 158
Vs: teknisiä ongelmia
« Vastaus #27 : torstai 08 Marraskuu - 2007 - 14:11 »
kyllä naurattaa :D täällä puhutaan äfpeeässästä :D

Poissa Waltsu

  • Wanha kirjailijamestari
  • *
  • Viestejä: 2 071
Vs: teknisiä ongelmia
« Vastaus #28 : perjantai 09 Marraskuu - 2007 - 00:08 »
Mitä meinaat tolla viestillä..? Täällä puhutaan kaikista tekinisistä ongelmista mitkä liittyy tibiaan.

Poissa jannemies

  • Addiktio vaivaa
  • *
  • Viestejä: 158
Vs: teknisiä ongelmia
« Vastaus #29 : perjantai 09 Marraskuu - 2007 - 00:32 »
sitä minkä kaikki jo ties :) fps ku on tipsus niin tärkiä , ei osu äsdeet jos fps kusee !  :mad:     

Poissa Waltsu

  • Wanha kirjailijamestari
  • *
  • Viestejä: 2 071
Vs: teknisiä ongelmia
« Vastaus #30 : perjantai 09 Marraskuu - 2007 - 02:32 »
En olis noin ylimielinen.. Koita pelata 10 fps ja sen jälkeen 50 fps... huomaat eron :)

Poissa jannemies

  • Addiktio vaivaa
  • *
  • Viestejä: 158
Vs: teknisiä ongelmia
« Vastaus #31 : perjantai 09 Marraskuu - 2007 - 02:43 »
anteeksi : /
mut ei varmaan viiteen kuuteen vuoteen oo tehty koneita joilla onnistuis saamaa fps 10 tibias jos osaa sentäs säätää ne kauniit graffta rumemmiks? vai oonko väärässä tuntuu vaan että kenelläkään ei pitäs olla vaikeuksia pyärittää tätä  :thumbsup:
*edit*
ja oon muuten laittanu max frameraten 25 enkä huomaa pienintäkään nykimistä  :clap2:

Poissa Jooky

  • Konkari
  • *
  • Viestejä: 670
Vs: teknisiä ongelmia
« Vastaus #32 : perjantai 09 Marraskuu - 2007 - 08:59 »
anteeksi : /
mut ei varmaan viiteen kuuteen vuoteen oo tehty koneita joilla onnistuis saamaa fps 10 tibias jos osaa sentäs säätää ne kauniit graffta rumemmiks? vai oonko väärässä tuntuu vaan että kenelläkään ei pitäs olla vaikeuksia pyärittää tätä  :thumbsup:
*edit*
ja oon muuten laittanu max frameraten 25 enkä huomaa pienintäkään nykimistä  :clap2:

nii väänä sieltä 10 se niinku waltsu sano
The universe is vast and we are so small. There is really only one thing we can ever truly control.
Whether we are good or evil.
-Oma Desala

Jake Fin

Vs: teknisiä ongelmia
« Vastaus #33 : perjantai 09 Marraskuu - 2007 - 09:05 »
itellä fps heitelly 23-120 ja melkeen aina on ollu jonkunlaista
lagia/nykimistä, että en sit tiedä onko koneesta kiinni?

Puumala

Vs: teknisiä ongelmia
« Vastaus #34 : perjantai 09 Marraskuu - 2007 - 15:51 »
itellä fps heitelly 23-120 ja melkeen aina on ollu jonkunlaista
lagia/nykimistä, että en sit tiedä onko koneesta kiinni?
Ajurien uudelleen asennus ei koskaan ole pahitteesta, millanen näyttis sulla on? Nykyään saa jo halvalla kohtuu hyvän, ei tuu mahdollisille isille tai äiteillekkään mielipahaa, joku 512mb vanhaa mallistoa niin 100€ paikkeilla, Voi johtua myös jostain muustakin, nykiikö kaikissa muissakin peleissä tolleen fps. Entä lämpötilat jne?

Poissa Juide

  • Melkeen GM
  • Varsinainen kirjailija
  • *
  • Viestejä: 1 268
Vs: teknisiä ongelmia
« Vastaus #35 : lauantai 10 Marraskuu - 2007 - 10:19 »
mulla fps on MAX mut silti se ei nouse ku johki 10-20

roberto

Vs: teknisiä ongelmia
« Vastaus #36 : perjantai 07 Joulukuu - 2007 - 02:03 »
eihän nuo oo vielä mitää  :biggrin:

Kuva poistettu. Bottikuvat poistetaan. Lue ohjeet ennen ku postaat.

tosta ei oikee enää ottanu selvää  :nugget:
« Viimeksi muokattu: perjantai 07 Joulukuu - 2007 - 17:44 kirjoittanut Muppet »

magical hawk

teknisiä ongelmia
« Vastaus #37 : tiistai 01 Tammikuu - 2008 - 20:23 »
tarvitsisin ajuria ATI radeon x1400:lle.   voiko joku laittaa linkkiä? :P

Poissa Waltsu

  • Wanha kirjailijamestari
  • *
  • Viestejä: 2 071
Vs: teknisiä ongelmia
« Vastaus #38 : tiistai 01 Tammikuu - 2008 - 21:04 »
tarvitsisin ajuria ATI radeon x1400:lle.   voiko joku laittaa linkkiä? :P

Näköjään jonkun kannettavan näyttis, googlella tuli vastaan tämmöinen linkki mutta en ota vastuuta sen kokeilusta, koska linkki on toiselta forumilta... http://ati.amd.com/online/mobilecatalyst/
Mutta ainakin ajuri on atin sivuilta

anavee

Vs: teknisiä ongelmia
« Vastaus #39 : torstai 10 Tammikuu - 2008 - 00:42 »
Noniin pojat, pistän kaikille teille pähkinän purtavaksi.

Stoori:

Ennen kun ostin tän uuden koneen, tibia toimi moitteettomasti. Kone oli 1,6ghz 512 ram ja geforce 7500 tjn (vanha ku mikä enivei), windows 2k ja aivan totaalisen täynnä p*skaa. Uuden koneen kun ostin, rupes ilmenee freezejä n. 2min välein, joiden välillä tibia toimii mahtavasti. Freezet kestää pari sec, eikä ikinä johda kickiin. Oon kokeillu kaikki maholliset updatet, settinkejä oon pyöritelly aivan perkeleesti, kuulin et amd dualcore optimizerillä toimis, eipä lähtenu skulaa.

Tämänhetkinen kone:

AMD X2 DualCore 5000+
3GB RAM
nVIDIA 8600GT
Windows Vista Home Basic, 32mb
DirectX10 (kyllä, olen kokeillut vanhojakin)

Ja ne, ketkä kuvittelee postaavansa tälläistä "LOL OMG VISTA HOMMAA XP NOOBI" voi samantien mennä itteensä ja miettiä että onko postaamisessa järkeä. En ole vaihtamassa vistaa yhtään mihinkään.

Joten, siitä vain miettimään ja postaa jos tulee pieninkin ajatus (järkevä). Postatkaa ihmeessä kysymyksiä jos tulee jotai mielee.

Poissa Johtaja Seppä

  • Konkari
  • *
  • Viestejä: 598
    • Last.fm
Vs: teknisiä ongelmia
« Vastaus #40 : torstai 10 Tammikuu - 2008 - 09:34 »
LOL OMG VISTA HOMMAA XP NOOBI

No ei vaan, onko tullu sellanen juttu mieleen että nyt on ollu ainakin kaikilla amerikas servuilla aivan vietävästi freezejä, ittellekkin niitä tulee vaikka kone ei oo vaihtunu mihinkään.. Tosin ne freezet tulee mulla n. 5 minuutin välein yleensä, mutta luultavasti vähän liiottelit :) Koita sillä vanhalla koneellakin pelata tibiaa, ja jos sillä toimii moitteettomasti niin en osaa auttaa sitten yhtään, oon ihan tumppu koneitten kans. Mutta voi olla että oot vaan vaihtanu koneen sellaseen aikaan kun ne freezet on alkanu..

Huomatkaa en kiroillut! (vietävästi)

anavee

Vs: teknisiä ongelmia
« Vastaus #41 : torstai 10 Tammikuu - 2008 - 10:01 »
Jepjep, pelailen kyllä Lunaralla, elikkäs Saksan servulla ja jotenki tuntuu kummalta että just tasan sillon ois lagit alkanu ku koneen ostin..

Poissa Ycop

  • *
  • *
  • Viestejä: 1 109
Vs: teknisiä ongelmia
« Vastaus #42 : torstai 10 Tammikuu - 2008 - 10:05 »
Itselläni tapahtui dx9 tilassa ajettuna niin että näyttö meni pois päältä tunnin pelailun jälkeen sitte gpu nollasi itsensä ja virheilmoituksen jälkeen konetta sai taas käytettyä... Siitä lähtien olen ajanut tibiaa dx 5 tilassa fps rajoitettuna 40~. Itselläni myös nykyisellään vista ja vakaammin on tibia toiminut kun äkspeellä.. Camia en ole tosin vieläkään saanut pelittämään  :(

Jazzbunny

Vs: teknisiä ongelmia
« Vastaus #43 : torstai 10 Tammikuu - 2008 - 10:10 »
Jepjep, pelailen kyllä Lunaralla, elikkäs Saksan servulla ja jotenki tuntuu kummalta että just tasan sillon ois lagit alkanu ku koneen ostin..
Testaa jotain saksalaista serveriä tai OT josko sielä on samanlaista pykimistä. Jos sittenkin tökkii niin vika voi olla juuri tuossa Windows Visvassa, eli kokeile vaikka XP tai Linuxia; tai koeta hoitaa päivitetyt ajurit Visvaan.

Ycop: Miten se voi toimia vakaammin? Kyllä se mulla pysyy pystyssä Server Savesta - Server Saveen, joka on mielestäni ihan riittävästi :D

anavee

Vs: teknisiä ongelmia
« Vastaus #44 : torstai 10 Tammikuu - 2008 - 10:26 »
Jazzbunny:Joku taitaa olla hieman väsyny :D Lueppas uudestaan, vai oliko ihan typo vaan. Pelailen siis LUNARALLA, joka sijaitsee SAKSASSA, elikkäs pitäs varmaa jotain ameriikan servuu kokeilla. Ja tosiaan, kuten sanoin, en ole vaihtamassa Vistaa pois. Ja kuten sanoin, kaiken mahdollisen oon päivittänyt. :p

ypoc: Joo mullaki Tibicam toimii vähä heikosti. Tuleeks sullaki "You must enter your account number." vai tuleeks sul jotai muuta?

Poissa Ycop

  • *
  • *
  • Viestejä: 1 109
Vs: teknisiä ongelmia
« Vastaus #45 : torstai 10 Tammikuu - 2008 - 10:49 »
Ycop: Miten se voi toimia vakaammin? Kyllä se mulla pysyy pystyssä Server Savesta - Server Saveen, joka on mielestäni ihan riittävästi :D

äkspeellä ku kikkaili niin se heitti välillä random prosessin epävakaaseen tilaan = cruuush, jos esim koitti multi taskittaa wordia, media playeria, tibiaa, exceliä pienenteli ja suurenteli noita niin heitti niistä jonkun ihan randomisti "ei vastaa" tilaan gl & hf

ypoc: Joo mullaki Tibicam toimii vähä heikosti. Tuleeks sullaki "You must enter your account number." vai tuleeks sul jotai muuta?

muistaakseni se koko .exe ei oikee suostunu injectoituu vaa tuli jotain debug erroria, johtuen varmaa uudemmista frameworkeist tms.. koitin ajaa yhteensopivuus tiloissa etc... vois taas joskus kattoo jos riittäis viitseliäisyys..eipä taida :d

anavee

Vs: teknisiä ongelmia
« Vastaus #46 : torstai 10 Tammikuu - 2008 - 11:10 »
Nojoo, mul vaa rupee palaa hermot tän vammasen nykimisen kans. :D Kaikki maholliset tilat ja päivitykset ja perkeleen asetukset kokeiltu ja mikään ei auta :(

Poissa Muppet

  • Animal
  • *
  • Viestejä: 2 387
Vs: teknisiä ongelmia
« Vastaus #47 : torstai 10 Tammikuu - 2008 - 11:16 »
Liikkuuks sulla muuten ihan normaalisti ware jos ihmuttelet netistä jotain vai pätkiikö sekin?
Ootko kokeillu tibian optioista open gl?
Chuck Norris ei lue kirjoja. Hän tietää jo kaiken

anavee

Vs: teknisiä ongelmia
« Vastaus #48 : torstai 10 Tammikuu - 2008 - 11:33 »
Iha normaalii vauhtii tulee, ei pätki. Kaikilla graffavaihtoehdoilla sama juttu, ja fps:n muutokset/rajotukset ei vaikuta asiaan.

Joukahainen

Vs: teknisiä ongelmia
« Vastaus #49 : torstai 10 Tammikuu - 2008 - 14:08 »
No jos käyttää bottia nii jättäis ees noi tyhmät kysymykset sitte pois! Ja eikö tibian sääntöjä vastaan olevat asiat ollu kiellettyjä myös täällä fooruilla? Eli botterit voi sitte varmaa lopettaa kuvien postauksen.

Jep jep, mutta tuon ongelman voi aiheuttaa muukin kuin "botti".

Sallitaanhan täällä account myymisetkin(vielä).
Eli sinä voit lopettaa tyhmien kommenttien postaamisen.

-Haize

Sen verran haluaisin sanoa että vaikka tuon ongelman voisi aiheuttaa jokin muukin kuin botti, niin kannattaisi apua kysyä vasta sitten. Tässä on nääs ihan selvästi joku botti käytössä (katsokaa addonit [chara on 14 lvl druid], ja tool bar on sutattu). Kaverilla pari kertaa NG bugassu tollei varsinki jos on Multi Clientillä monta charaa yhtäaikaisesti bottaamassa  :dry:

Tags: